Droomcomfort lanceert eigen merk van waterbedden: Ergo-Top

Met Ergo-Top lanceert Droomcomfort zijn eigen merk van waterbedden. De waterbedden van Ergo-Top zijn ontwikkeld op basis van de decennialange ervaring van Droomcomfort. Het nieuwe eigen merk verlegt de kwaliteitsgrenzen met betere watermatrassen, een gegarandeerde langere levensduur en een vernieuwende stijlvolle vormgeving. De lancering van een eigen merk van waterbedden is de volgende stap in de groei van Droomcomfort tot dé specialist van gezond en comfortabel slapen. Vanaf begin januari staan de nieuwe waterbedden van Ergo-Top in onze showroom. 

Droomcomfort is al vele jaren een voorstander van slapen op een waterbed. Een waterbed biedt je lichaam de perfecte ondersteuning, zonder vervelende drukpunten. Je slaapt steeds in de juiste omgevingstemperatuur. Bovendien is een waterbed bijzonder hygiënisch. Er kunnen zich geen vuiligheden of bacteriën in de watermatras nestelen.  

Van 9,5/10 naar 10/10 

Droomcomfort werkte steeds samen met een Belgisch topmerk. Toch bleven we altijd zoeken naar nog beter. Onze 9,5/10 moest een 10/10 worden. Uiteindelijk bleek dit alleen mogelijk wanneer we zelf een eigen merk zouden ontwikkelen en lanceren. Op die manier hebben we alles zelf in de hand: de beste materialen, de meest stijlvolle designs en een optimale naservice.  

Belgisch vakmanschap 

De waterbedden van Ergo-Top zijn exclusief verkrijgbaar bij Droomcomfort. Dankzij de keuze voor eigen topkwaliteit kunnen we de verwachte levensduur van minimum vijftien jaar feilloos garanderen.  

Alle waterbedden van Ergo-Top worden op maat gemaakt in België. Dit maatwerk geeft de klant een maximale flexibiliteit. Omdat we zowel producent als leverancier zijn, hebben we de volledige klantenservice in eigen handen.   

Voldoen aan hoge verwachtingen 

De lancering van een eigen merk van waterbedden past in de verdere groei van Droomcomfort. Door te werken met eigen merken en labels – gebaseerd op onze jarenlange ervaring met gezond en comfortabel slapen – kunnen we nog beter voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. 

Meer weten over de waterbedden van Ergo-Top? Contacteer Droomcomfort.

Deel artikel