Durf investeren in slaapcomfort.

Durf investeren in slaapcomfort

Zonder problemen investeren veel mensen meer dan 20.000 euro in hun keuken of kopen ze een salon voor 4 à 5.000 euro. Wanneer het op hun bed aankomt, dan mag het vaak niets kosten. Een zeer vreemde redenering. Terwijl we per dag slechts enkele uurtjes in ons salon of onze keuken zitten, verblijven we een derde van ons leven in bed. Eén advies: durf te investeren in slaapcomfort en een goede nachtrust … want jouw lichaam en gezondheid verdienen het.

Dertigers staan voor een heleboel kosten. Ze moeten hun huis piekfijn inrichten en tegelijkertijd voldoende geld overhouden voor de kinderen en de jaarlijkse reizen. Al te vaak wordt er dan beknibbeld op de aankoop van een bed. “Want we slapen toch goed!”, luidt dan de redenering. Een ergonomisch bed is niet alleen een investering voor vandaag, het is vooral een investering voor de toekomst.

Investeren in de toekomst

Vandaag slaap je nog goed en heb je geen rugpijn, maar is dat ook het geval over twintig of dertig jaar?  Wanneer je kiest voor een goedkoop slaapsysteem, dan loop je heel wat risico’s. Door een onaangepaste slaaphouding verhoog je de kans op latere rug- en nekklachten. Dit kan je voorkomen door tijdig te kiezen voor een aangepast slaapsysteem met comfortzones of het unieke concept van slapen à la carte.

Hogere investering > innovatie > betere ergonomie

Een hogere investering in je bed vertaalt zich rechtstreeks in een betere ergonomie. Deze betere ergonomie wordt gegarandeerd door gebruik te maken van duurzame kwaliteitsvolle materialen én de doorgedreven innovatie. Een ergonomisch bed biedt elke lichaamszone de juiste ondersteuning. Het ontwikkelen van deze innovatieve ergonomische slaapsystemen, vereist heel wat onderzoek en vandaar het bijhorend prijskaartje.

De investering meer dan waard

Wanneer je evenwel de voordelen afweegt tegen de kosten, dan is gezond en heerlijk slaapcomfort de investering meer dan waard. Wat is de prijs van elke ochtend moe én met pijn opstaan? Hoeveel wil je geven om ’s ochtends fris en monter aan je dag te beginnen?

Meer weten over de 4 unieke troeven van slapen à la carte? Download hier ons e-book.

download_het_ebook_slapen_a_la_carte

# Tags: slaapcomfort

Deel artikel