Heb jij het steeds koud in bed? Een waterbed biedt de oplossing.

blog-heb-jij-het-steeds-koud-in-bed-een-waterbed-biedt-de-oplossing

Veel mensen slapen slecht omdat ze het te koud hebben in bed. Extra dekens lossen vaak niets op. In die gevallen biedt een waterbed dankzij de ingebouwde verwarming de perfecte oplossing.

 

Te koud in bed behoort tot één van de belangrijkste redenen voor een slechte nachtrust. Vaak wordt er dan gekozen voor lapmiddeltjes die het probleem niet echt aanpakken. Daarbij denken we aan dikkere dekens. Ook bij een dikker deken ga je slapen in een koud bed. Je lichaam moet het deken eerst zelf opwarmen.

 

Een waterbed daarentegen pakt het koude gevoel dankzij de ingebouwde verwarming structureel aan. Je gaat slapen in een heerlijk opgewarmd bed. Ook de dekens die op de watermatras liggen, warmen mee op. Je lichaam schrikt tijdens het slapengaan niet van de koude en kille omgeving.

 

Hoe zorgt een waterbed dat ik het niet te koud heb in bed?

 

  • Een waterbed biedt een stabiele en ontspannende warmte. Zo is de matras van een waterbed gevuld met een grote hoeveelheid water. Wanneer deze watermassa eenmaal op de juiste temperatuur is gebracht, dan blijft deze temperatuur uiterst stabiel. Dit betekent dat je de temperatuur perfect kan afstellen. Deze stabiele temperatuur is een zegen voor mensen die lijden aan artritis en artrose.

 

  • De ideale slaaptemperatuur is 28°C. Deze temperatuur komt overeen met de temperatuur van je huid. Met een waterbed kan je deze temperatuur afstellen voor de volledige matras. Je volledige lichaam wordt langs de onderzijde gedragen door deze zalige temperatuur. Je wordt als het ware omringd door de juiste warmte.

 

  • Wil je het in de winter enkele graadjes warmer? Of mag het in de zomer toch wat koeler? De verwarming van een waterbed biedt perfect de nodige flexibiliteit om de gewenste temperatuur in te stellen.

 

  • Een waterbed met een dubbele matras maakt het ook mogelijk om de temperatuur van jezelf en je partner te laten variëren. Heb jij het altijd koud in bed, terwijl je partner het steeds te warm heeft? Geen probleem, ieder stelt voor zichzelf de gewenste temperatuur in.

 

Meer weten over de voordelen van waterbedden? Download dan nu het gratis e-book ‘Het ABC van het waterbed’.

 

ebook-het-abc-van-het-waterbed

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak