Een Innergetic matras: onze ervaringen?

Een Innergetic matras is niet alleen populair dankzij de vele reclame die we voor dit Belgische merkproduct zien, het is ook een natuurlijke kwaliteitmatras met een uitstekend slaapcomfort. In onze vele decennia ervaring als slaapwinkel hebben wij nog nooit een negatieve ervaring gehad met een Innergetic matras. Een Innergetic matras bestaat uit natuurlatex.

Natuurlatex is een uitstekend materiaal voor een matras. Vooraleer er sprake was van pocketveren en minipocketveren, was natuurlatex zelfs de enige matrassoort met een hoge elasticiteit, voldoende ondersteuning en een hoge duurzaamheid.

Vele meestal oudere mensen zweren dan ook bij een Innergetic matras als hun vaste keuze. En gelijk hebben ze… Een Innergetic matras heeft een uitstekende puntelasticiteit. Ze slapen bovendien op een echt natuurproduct.

Wanneer je kiest voor Innergetic als matras met natuurlatex, dan kies je voor Belgische topkwaliteit. Deze matrassen bevatten zuivere natuurlatex en zijn op dat vlak de absolute top.

 

Kiezen tussen Innergetic en (mini)pocketveren?

Een Innergetic matras uit natuurlatex dateert van voor de tijd dat pocketveren en minipocketveren op de markt kwamen. Pocketveren bieden elk deel van het lichaam afzonderlijk ondersteuning dankzij de onafhankelijke veren.

Wat uiteindelijk het beste is – (mini)pocketveren of natuurlatex – is een puur persoonlijke keuze. In onze winkel laten we mensen meestal drie soorten matrassen proberen: (mini)pocketveren, traagschuim en natuurlatex van Innergetic.

Mensen beslissen dan zelf of ze vooral een soepele of iets stuggere matras wensen. Deze voorkeur bepaalt ook de uiteindelijke matraskeuze.

 

Innergetic bij Droomcomfort?

De Innergetic matras wordt gefabriceerd door het merk Latexco. Wij verdelen deze matras via het merk Kreamat. Deze matras heet de K-Innergetic.

Op zoek naar een Innergetic matras? Kom zeker langs bij Droomcomfort. Onze slaapadviseurs maken alle tijd voor je vrij.

# Tags: innergetic, matras

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak