Voor elke interieurstijl een gepaste boxspring.

voor elk interieur een gepaste boxspring

Wanneer je kiest voor een unieke formule zoals ‘slapen à la carte’, dan kan je jouw boxspring volledig afstemmen op de beoogde interieurstijl van je slaapkamer. Je hebt dan niet alleen een boxspring die ergonomisch 100% is aangepast aan jouw lichaam, ook de uitstraling is perfect wat jij voor ogen hebt.

Ook het interieur van de slaapkamer krijgt steeds meer aandacht. Terwijl vroeger de slaapkamer een plek was waar we alleen onze ogen sloten tijdens het slapen én dus het design van weinig belang was, groeide de slaapkamer uit tot een plek waar we ons goed willen voelen. Jezelf goed voelen betekent meteen ook dat het design en de interieurstijl van je slaapkamer aan belang winnen.

Interieurelementen op elkaar afstemmen

Bij het creëren van een interieurstijl voor een ruimte is het belangrijk om de verschillende interieurelementen op elkaar af te stemmen zodat alles perfect past én bijdraagt aan de beoogde stijl. Denk daarbij allereerst aan de muurbekleding, de vloer en de gordijnen. Deze elementen bepalen de algemene uitstraling van je slaapkamer. Uiteraard is het dan belangrijk om bijpassende meubels te kiezen, waaronder een mooie boxspring.

Stel op maat je boxspring samen

Met een unieke formule zoals slapen à la carte stel je letterlijk op maat je boxspring samen. Jij bepaalt de vorm en de stijl van het hoofdbord, inclusief de kleuren, het materiaalgebruik en eventueel motief van de stoffering. Ook de stoffering van de boxspring kan à la carte worden aangepast aan de stijl van jouw slaapkamer. Daarnaast bepalen ook de poten van je boxspring mee de uitstraling van je bed.

Weinig grenzen voor design

In principe zijn er op designvlak weinig grenzen. Heb je een klassiek ingerichte slaapkamer en wil je dat je boxspring dit accentueert? Dit kan perfect. Ga je eerder voor een strakke en sobere slaapkamer, dan stel je probleemloos de bijpassende boxspring samen.

Met slapen à la carte heb je niet alleen een boxspring waarop je heerlijk slaapt, het vormt een echte eyecatcher in je slaapkamer.  Download hier ons e-book.

download_het_ebook_slapen_a_la_carte

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak