Na eten à la carte nu ook slapen à la carte?

Na eten à la carte nu ook slapen à la carte?

Op restaurant kennen we allemaal het concept ‘eten à la carte’. Weinigen weten evenwel dat er ook ‘slapen à la carte’ bestaat. De uitdrukking ‘à la carte’ garandeert dat je bed volledig aan je verwachtingen, noden en wensen voldoet. Je bed wordt op maat gemaakt, volledig passend bij jouw lichaamsbouw én de gewenste uitstraling van je slaapkamer. Slapen à la carte is een wetenschappelijk onderbouwd systeem, uitgewerkt in samenwerking met een spin-off van de KU Leuven.

Een bed op maat maken van ieders lichaam, vraagt heel wat op het gebied van innovatie. Allereerst moet je lichaam correct en objectief gemeten worden, vervolgens moeten deze parameters vertaald worden naar een aangepast bed. Een aangepast bed betekent niet alleen de juiste breedte en lengte, vooral de juiste ergonomie en ondersteuning van je lichaam is van groot belang.

Een natuurlijke slaaphouding met rechte rug

Ergonomisch slapen betekent dat je een rechte rug behoudt bij een natuurlijke slaaphouding. Dit klinkt eenvoudig, maar is het niet. Elk lichaam is anders, waardoor ook elk lichaam een andere druk uitoefent op het bed. Sommige mensen zijn zwaar gebouwd, andere wegen veel minder. Sommige mensen hebben brede schouders, lenden of heupen terwijl bij anderen dit veel minder het geval is.

Al deze verschillende lichaamsvormen hebben gevolgen voor de slaapergonomie. Een bed à la carte past zich aan jouw lichaam aan, én niet andersom.

De juiste steun voor elke lichaamszone

Met de formule slapen à la carte worden – na een objectieve bodyscan – de comfortzones in de boxspring ter hoogte van je schouders, lenden en heupen aangepast aan jouw lichaam. Op die manier creëren we voor elke lichaamszone de perfecte ondersteuning. In combinatie met een aangepaste matras – mét zeven comfortzones – én het juiste kussen, verkrijg je een bed op maat van jouw lichaam.

De juiste interieurstijl

Slapen à la carte betekent ook dat het design aan jouw wensen wordt aangepast. Elk stijlelement van de boxspring kan je zelf bepalen: het hoofdbord, de bekleding, de poten, de hoogte,…. Daarnaast bevat jouw boxspring op maat ook heel wat innovatieve mogelijkheden zoals verstelbaarheid met een afstandsbediening op infrarood.

Meer weten over de mogelijkheden van een bed op maat? Download hier ons e-book met de vier troeven van ‘slapen à la carte’.

download_het_ebook_slapen_a_la_carte

 

# Tags: Boxspring, Kreamat, Slapen à la carte

Deel artikel