Nox matrassen: onze ervaringen

Met de matrassen van Nox kies je voor Belgische topkwaliteit

 

Als één van de specialisten met een jarenlange ervaring in de matrassen van Nox durven we met de hand op ons hart verkondigen: de matrassen van het Belgische kwaliteitsmerk Nox zijn het neusje van de zalm. In al die jaren hebben we uitsluitend tevreden klanten gehad. Elk onderdeel van de matrassen van Nox is ambachtelijk en handmatig vervaardigd. Bovendien biedt Nox ook boxsprings en lattenbodems aan, zodat je kan kiezen voor een volledig ergonomisch slaapsysteem van dit merk.

 

Met de matrassen van Nox maak je altijd de juiste keuze. Nox heeft verschillende soorten matrassen, telkens gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Zo bevat het gamma van Nox zowel matrassen met natuurlatex, matrassen met aerofoam als matrassen met thermisch geharde (micro)pocketveren. Op die manier vind je gegarandeerd een ergonomische matras die perfect bij jouw lichaam past én een heerlijke nachtrust garandeert.

 

Comfortzones

Uiteraard hebben de matrassen van Nox de vereiste comfortzones voor een aangepaste ondersteuning van hoofd, schouder, lenden en bekken. Op die manier ligt je ruggengraat op een matras van Nox steeds recht, zoals het hoort bij ergonomisch slapen. Binnen elk type heb je nog de keuze uit een harde, zachte of een medium uitvoering.

 

Nox gebruikt voor zijn matrassen uitsluitend hoogwaardige materialen: thermisch geharde pocketveren, natuurlatex, talalay,…

 

Bijhorende boxspring of lattenbodem

Naast matrassen maakt Nox ook bijhorende boxsprings of lattenbodems. Ook deze beschikken over comfortzones voor een ergonomische slaaphouding. De kader van de boxspring wordt gemaakt van massief hout. Daardoor verbuigt deze nooit, ook na vele jaren intensief gebruik.

 

Nox is gekend voor de prachtige en verfijnde afwerking van de boxsprings. Eigentijds, modern, klassiek, barok,… Je hebt de vrije keuze. Wereldwijd vind je geen fabrikant met zo’n hoog kwaliteitsniveau op vlak van mooie en strakke stoffering.

 

Wil je de matrassen van Nox persoonlijk uitproberen? Kom dan langs bij Droomcomfort.  Onze slaapadviseurs geven je alle nodige toelichting.

# Tags: matras, Nox

Deel artikel

Altijd welkom in onze winkel in Bouwel

Adres

Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

Ma-Za: 10:00 – 18:00 (Woe: Gesloten) | Zo: 13:00 – 17:00

Persoonlijke slaapanalyse nodig?

Maak een afspraak