Waarom koopt u een bed best in een slaapspeciaalzaak?

 

Alleen in een slaapspeciaalzaak vindt u de vereiste expertise en ervaring om u te begeleiden bij de aankoop van een ergonomisch bed. Een goed bed met een passende matras en een hoofdkussen koopt u onmogelijk op het zicht in een meubelzaak of via internet.

 

Kwaliteitsmateriaal

Zo bent u in een slaapspeciaalzaak zeker van kwaliteitsbedden, gemaakt volgens de regels van de kunst. Een echte slaapspeciaalzaak haalt geen Chinese import in huis.

 

Deze minderwaardige bedden leiden onvermijdelijk al na enkele jaren tot technische problemen. In een slaapspeciaalzaak koopt u een bed voor minstens de komende 25 jaar.

 

En een meubelzaak?

Ook heel wat meubelzaken bieden kwaliteitsvolle bedden, matrassen en hoofdkussens aan. Jammer genoeg staan meubelverkopers u dan te woord, waardoor u zelden de nodige informatie krijgt en de juiste vragen worden gesteld. Een bed kopen waar u gegarandeerd heerlijk en gezond op slaapt, vraagt meteen enkele uren van uw tijd. In een meubelzaak hebben de verkopers deze tijd niet.

 

Allereerst is het belangrijk dat u de kans krijgt om te vertellen over uw verwachtingen, uw slaappatronen en eventuele ongemakken aan heupen, schouders, nek of rug. Ook is het belangrijk om te weten op welk bed, welke matras en welk hoofdkussen u momenteel slaapt.

 

Verschillende opties

Aan de hand van deze informatie stelt een slaapexpert in een slaapspeciaalzaak een aantal mogelijke opties voor. U krijgt de nodige informatie over de opbouw van het bed en leert heel wat bij over ergonomisch slapen. Zo komt u bijvoorbeeld te weten wat pocketveren en minipocketveren zijn.

 

Uittesten en voelen

Vervolgens krijgt u alle tijd om de verschillende mogelijkheden uit te testen. In een slaapspeciaalzaak stimuleert de slaapexpert u om meerdere minuten elke matras en elk hoofdkussen uit te proberen volgens uw gebruikelijke slaaphouding.

 

Aan de hand van wat u voelt, kan hij of zij bijsturen. Stapsgewijs komt u zo samen tot de juiste keuzes … én het perfecte bed!

 

Een bezoek brengen aan een echte slaapspeciaalzaak? Kom dan langs bij Droomcomfort in Bouwel, nabij Herentals.

Deel artikel