Wat moet u doen bij een allergie tegen huisstofmijt?

 

Voor veel mensen is de huisstofmijt een vervelend probleem. Toch kan u er zich vrij eenvoudig tegen wapenen zodat u er ’s nachts in bed geen last van heeft. We leggen u graag uit hoe u dit probleem effectief en gericht aanpakt.

 

In feite zijn het de uitwerpselen van de huisstofmijt die voor gezondheidsproblemen zorgen. De huisstofmijt legt deze uitwerpselen net op de plaatsen waar de meeste lichaamswarmte is. Daardoor komt u er tijdens het slapen gemakkelijk mee in contact. Voor mensen zonder allergie vormt dit niet meteen een probleem, voor anderen kan het leiden tot serieuze gezondheidsklachten.

 

Wat zijn de gevolgen van een allergie voor huisstofmijt?

Mensen die allergisch zijn voor de uitwerpselen van de huisstofmijt ondervinden hiervan heel wat huidirritatie. Naast de jeuk leidt dit tot hevig hoesten en zelfs een luchttekort. Verbazingwekkend veel mensen hebben deze allergie.

 

Welke oplossingen bestaan er?

Een aangepaste afneembare matrashoes neutraliseert de uitwerpselen, waardoor de allergische reacties uitblijven.

 

Wie zijn matras niet wilt vervangen, kan ook kiezen voor een anti-allergische matrasbeschermer. Deze kan u over uw bestaande matras aanbrengen. Het effect is hetzelfde.

 

Vooral het merk Smart-Sleeve is bekend voor zijn anti-allergische matrasbeschermer. Met de Sleep allergen protected hebben zij de perfecte anti-allergische matrasbeschermer ontwikkeld.

 

Ondervindt u gezondheidsproblemen van de uitwerpselen van de huisstofmijt? Kom dan langs bij Droomcomfort. Wij hebben aangepaste oplossingen in huis.

 

Deel artikel