prevnext
Menu

Donsdekens

Investeer in een heerlijke nachtrust, kies voor een echt donsdeken. Wie ooit één nacht onder een echt donsdeken doorbracht, wil nooit iets anders meer. ’s Winters lekker warm, ’s zomers heerlijk verfrissend. Een donsdeken slaapt zacht, is heerlijk licht en voelt in alle omstandigheden comfortabel aan. U mag rekenen op het nodige advies. Binnen ons ruime gamma vinden we gegarandeerd het perfecte donsdeken voor de komende 20 à 30 jaar.

Het Clima Comfort donsdeken

Een van onze toppers is het Clima Comfort donsdeken. Het is exclusief verkrijgbaar bij Droomcomfort en beschikt over een twee-zonesysteem. De met Mauzurische ganzendons gevulde vakken zorgen voor aangename warmte, terwijl de klimaatregelingszones uit hightech vezelweefsel het transpiratievocht afvoeren. Je geniet dus een hele nacht lang van de perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad onder de dekens.

Ontdek onze collectie

  • Kampt u met allergieën? Kies dan voor de natuurlijke zachtheid van een donsdeken. Een donsdeken is meer antiallergisch dan synthetische dekens.
  • Onze donsdekens bevatten het verfijnde Siberische ganzendons. De barre omstandigheden in het hoge noorden leveren dikke kwaliteitsdons op die zich perfect aanpast aan alle klimatologische omstandigheden.
  • Al onze donsdekens zijn zelf wasbaar (60°).
  • Ook voor bijpassende hoofdkussens bieden we talrijke opties en mogelijkheden.
Onze mogelijkheden voor donsdekens met eigen ogen zien en beleven? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak.