Is uw bed 140 x 200? Kom dan langs bij Droomcomfort

Slechts weinig slaapspeciaalzaken besteden nog aandacht aan mensen met een bed van 140 x 200 centimeter. Bij Droomcomfort uit Bouwel (Grobbendonk) is dat niet het geval. Wij helpen mensen met een bed met de vroegere standaardmaat van 140 x 200 op alle mogelijke manieren verder met een aangepaste matras, beddengoed, lattenbodem of boxspring. 

Een nieuw bed heeft vrijwel nooit de afmeting 140 x 200 centimeter. Vroeger was dit wel een standaardmaat. Omdat de beddenkader vaak een heel leven lang meegaat, slapen nog enorm veel mensen op een bed van 140 x 200.

Bed van 140 x 200 vervangen door ander formaat?

Wie al jarenlang slaapt op een bed van 140 x 200 meter voelt zich hier goed bij en wil meestal niet overschakelen naar een groter bed. Soms kan dit ook niet wegens de beperkte ruimte in de slaapkamer.

In vele gevallen is de, meestal, robuuste eiken bedkader voor het bed van 140 x 200 centimeter nog in goede staat, waardoor het jammer zou moeten zijn om deze te vervangen.

Dat geldt ook voor het bedtextiel. Wanneer u zou overschakelen naar een ander bedformaat, zou u dit allemaal moeten vervangen.

Hoe brengt Droomcomfort de oplossing?

Bij ons kunt u – als één van de weinige slaapspeciaalzaken – nog alles kopen voor een bed van 140 x 200. Wij krijgen vrijwel dagelijks deze vraag.

Allereerst zijn al onze matrassen verkrijgbaar in dit formaat. Ook kunnen we elke lattenbodem leveren op deze grootte. Deze lattenbodems zijn zowel vlak als motorisch of manueel verstelbaar te krijgen.

Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om een nieuwe eendelige of tweedelige boxspring te plaatsen in de bestaande kader. U hoeft hiervoor niets te doen. Gewoon langskomen bij Droomcomfort en samen met ons de juiste keuzes maken.

Wij komen ter plaatse om de nieuwe boxspring of lattenbodem – met aangepaste matras – in uw bestaand bed van 140 x 200 centimeter te installeren.

Omdat er minder materiaal nodig is voor een kleiner bed, koopt u zelfs aan goedkopere prijzen.

Interesse in de mogelijkheden voor een bed van 140 x 200 centimeter? Kom langs bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk).