Dé specialist in bedden voor de provincie Antwerpen

Met meer dan veertig jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort mag je Droomcomfort uit Bouwel (Grobbendonk) gerust dé specialist in bedden voor de provincie Antwerpen noemen. Elke klant mag rekenen op deskundig advies door slaapadviseur Werner Kerstens of één van zijn ervaren medewerkers. Alle inwoners van de provincie Antwerpen genieten van een gratis lever- en plaatsingservice voor alle bedden. Bij Droomcomfort vind je uitsluitend Belgische topmerken zoals Nox, Kreamat en Elsach. Elk bed wordt op maat samengesteld, zodat je zeker bent van een heerlijk en gezond slaapcomfort. Inwoners uit alle hoeken van de provincie Antwerpen kochten hun bedden al bij Droomcomfort. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

De meest ervaren specialist in bedden van de provincie Antwerpen

Ken je in de provincie Antwerpen nog meer speciaalzaken voor bedden die al meer dan 40 jaar ervaring op de teller hebben staan? De klanten van Droomcomfort rijden gerust een half uur tot een uur voor het deskundige slaapadvies dat ze niet vinden bij de meubelzaak om de hoek. Een verkoper in een meubelzaak is in de eerste plaats een verkoper. Naast een bed verkoopt deze ook salons, eetkamers, keukens,… Deze kan nooit een expertise opbouwen zoals Werner Kerstens en zijn team.

Een ergonomisch bed is maatwerk. Elk lichaam is anders, iedereen heeft zijn eigen slaapvoorkeuren. Dit betekent meteen ook dat iedereen een individuele slaapoplossing nodig heeft. Bij Droomcomfort krijg je het juiste advies voor de juiste keuzes van lattenbodem of boxspring als onderstel. Vervolgens komt de matras aan bod. Wij verkopen uitsluitend matrassen met comfortzones voor een optimale ondersteuning van elk lichaamsdeel. Een ergonomisch bed eindigt met een aangepast hoofdkussen. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde Belgische kwaliteitsmerken.

Het oog wilt ook wat

Naast ergonomische bedden, besteden we ook veel aandacht aan de juiste stijl van je bed. Alles – stoffen, afwerking, kleuren, hoofdbord,… – wordt volledig op jouw smaakvoorkeuren afgestemd. Samen stellen we een bed samen dat perfect aansluit bij de interieurstijl van je slaapkamer.

Persoonlijke kwaliteitsgarantie

Bij Droomcomfort geniet je van een 100% kwaliteitsgarantie, persoonlijk gegeven door Werner Kerstens. Hij komt samen met een medewerker zelf ter plaatse in de volledige provincie Antwerpen om de verkochte bedden te leveren en te plaatsen. Wanneer nodig voor de naservice komt hij zelf opnieuw langs.

Vertrouw voor een optimale nachtrust op dé specialist voor bedden in de provincie Antwerpen. Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).