In de regio Heist-op-den-Berg op zoek naar een specialist in bedden?

Ben je in de regio Heist-op-den-Berg op zoek naar een speciaalzaak in bedden? Dan moet je zeker langsgaan bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Naast advies en topkwaliteit met Belgische merken garanderen wij een gratis leverservice voor onze bedden in Heist-op-den-Berg en ver daarbuiten. Droomcomfort verkoopt al meer dan 40 jaar bedden in Heist-op-den-Berg en omgeving. De huidige zaakvoerder Werner Kerstens staat al sinds 1993 garant voor een persoonlijke opvolging van elke klant. Ontdek hier hoe wij op maat jouw slaapsysteem samenstellen.

Waarom kiezen voor een speciaalzaak in bedden?

Veel mensen kopen een bed aan bij een grote meubelzaak. Ze krijgen dan kortstondig ‘advies’ van een verkoper. Deze verkoper kan onmogelijk de kennis hebben van een echte slaapexpert. Zo moet hij naast slaapkamers en bedden ook eetkamers, salons en keukens aan de man of vrouw brengen.

Ergonomisch slaapcomfort is een vak apart, waarbij iedereen persoon een aangepaste ondersteuning nodig heeft via het juiste onderstel – lattenbodem of boxspring –, een aangepaste matras met comfortzones én een bijhorend hoofdkussen. Om dit doel te bereiken heb je nood aan persoonlijke begeleiding en deskundig advies. Bij Droomcomfort maken we voor elke klant alle nodige tijd vrij. Ook waterbedden behoren tot onze specialisaties.

Onze persoonlijke kwaliteitsgaranties

De bedden die wij in de regio Heist-op-den-Berg en omliggende regio’s verkopen, voldoen aan alle vereisten. Allereerst spreken we telkens over streng geselecteerde Belgische topmerken. Met al deze merken onderhouden wij al meer dan dertig jaar een uitstekende verstandhouding.

Binnen ons streng geselecteerd merkengamma vinden we gegarandeerd het aangepast ergonomisch bed voor jouw lichaam. In een tweede stap kijken we naar de extra luxe en de stijlvolle uitstraling van jouw bed. Elk bed dat wij verkopen, moet perfect passen in het interieur van de slaapkamer. Indien gewenst komen we persoonlijk langs voor advies ter plaatse.

Ook onze leveringen gebeuren door eigen mensen, meestal door Werner zelf en zijn medewerker. Het bed wordt volledig gebruiksklaar in de slaapkamer geplaatst. Duikt er ooit een probleempje op? Dan komt Werner persoonlijk langs. De leverservice voor onze bedden is volledig gratis, ook in de regio Heist-op-den-Berg.

Op zoek naar bedden in de regio Heist-op-den-Berg? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).