Op zoek naar dé specialist in bedden voor de regio Turnhout?

Ben je op zoek naar een speciaalzaak voor bedden? Op minder dan een half uurtje rijden van Turnhout vind je Droomcomfort. Deze beddenwinkel staat garant voor meer dan 40 jaar ervaring in ergonomisch slapen. Met slaapadviseur Werner Kerstens staat al sinds 1993 de tweede generatie aan het roer. Ook in Turnhout mag je rekenen op een gratis levering- en plaatsingsservice voor alle aangekochte bedden. Dankzij de nauwe samenwerking met Belgische topmerken als Nox, Kreamat en Elsach voor bedden op maat, vertrouwen ook vele inwoners van de regio Turnhout op de expertise van Droomcomfort. Ontdek hier hoe Droomcomfort ook voor jou een bed op maat samenstelt.

40 jaar expertise in bedden op een half uurtje rijden van Turnhout

Waarom zou je een half uurtje rijden van Turnhout voor dé absolute specialist in bedden? Als je wilt, kan je in elke meubelzaak toch een bed kopen? Dat klopt, maar dan krijg je voor een belangrijke investering in je gezondheid advies van een verkoper. Deze man of vrouw verkoopt naast bedden ook salons, eetkamers en keukens.

Alleen een echte slaapadviseur met vele jaren ervaring geeft het juiste advies om op maat een ergonomisch bed samen te stellen. Elk lichaam is anders, dus iedereen heeft een aangepaste ondersteuning nodig. Zo heb je allereerst nood aan een aangepast onderstel, in de vorm van een kwaliteitsvolle lattenbodem of boxspring. Een volgende stap is het selecteren van de juiste matras, eveneens met comfortzones voor een optimale ondersteuning.

Tenslotte komt de keuze van het hoofdkussen aan bod. Bij Droomcomfort maken we alle tijd voor je vrij voor een uitgebreide toelichting. Daarnaast krijg je de kans om alles zorgvuldig uit te proberen.

100% kwaliteitsgarantie

Werner Kerstens staat als zaakvoerder persoonlijk garant voor 100% tevredenheid. Samen met een medewerker levert hij hoogstpersoonlijk alle bedden aan huis, ook in de regio Turnhout.

De afgelopen dertig jaar bouwde Droomcomfort een nauwe samenwerking op met enkele Belgische kwaliteitsfabrikanten van bedden. Deze bedden bieden – mits de juiste keuzes – niet alleen maximale ergonomie voor een heerlijk slaapcomfort, ze kunnen naar wens worden afgewerkt. Je krijgt de volledige keuzevrijheid voor stoffering, kleuren, hoofdbord,… Zo vinden we gegarandeerd een bed dat de nodige luxe en comfort garandeert, maar ook perfect past in je slaapkamer.

Binnen ons streng geselecteerd merkengamma vinden we gegarandeerd het aangepast ergonomisch bed voor jouw lichaam. In een tweede stap kijken we naar de extra luxe en de stijlvolle uitstraling van jouw bed. Elk bed dat wij verkopen, moet perfect passen in het interieur van de slaapkamer. Indien gewenst komen we persoonlijk langs voor advies ter plaatse.

Onze lever- en plaatsingsservice voor bedden in de regio Turnhout is volledig gratis. Dat geldt ook voor onze naservice.

Op zoek naar de speciaalzaak voor bedden op een half uurtje rijden van Turnhout? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).