Donsdeken Clima Comfort exclusief verkrijgbaar bij Droomcomfort

Een verkwikkende slaap: de nieuwe definitie

Tijdens het slapen is de lucht onder een dekbed vaak te vochtig of te warm. Het gevolg? U voelt zich ’s morgens niet uitgerust, u transpireert en wordt vaak wakker. De oplossing? Het donzen dekbed van Clima Comfort zorgt voor droge, frisse lucht en een aangenaam gevoel bij een constant slaapklimaat.

Hoe werkt het Clima Comfort donsdeken?

Het donsdeken van Clima Comfort beschikt over een twee-zonesysteem. De met Mauzurische ganzendons gevulde vakken zorgen voor aangename warmte, terwijl de klimaatregelingszones uit hightech vezelweefsel het transpiratievocht afvoeren.

Resultaat: vocht en warmte stijgen door de klimaatregelingszones, zodat de temperatuur en het vochtniveau onder het dekbed constant blijven. Door de constante warme luchtstroom komt er overigens ook geen koude lucht onder het dekbed zodat koude zones vermeden worden.

Het microklimaat onder het Clima Comfort donsdeken

De temperatuur en het vochtpeil worden automatisch geregeld op basis van de fysieke behoeften van elke slaper. Het microklimaat dat zo onder het Clima Comfort donsdeken ontstaat, is ideaal voor een verkwikkende nachtrust. Het klimaat past zich trouwens steeds opnieuw aan gedurende de ganse slaapperiode.

Collectie Clima Comfort

Het Clima Comfort donsdeken is exclusief verkrijgbaar bij Droomcomfort. Leverbaar in verschillende formaten.

Kom langs in onze showroom voor uw Clima Comfort donsdeken.