Op zoek naar een elektrische boxspring? Kom dan zeker langs bij Droomcomfort

Als slaapspeciaalzaak bent u bij Droomcomfort in Bouwel (Nijlen) aan het juiste adres voor een elektrische boxspring. Allereerst vindt u bij ons alleen kwaliteitsvolle boxsprings van Belgisch fabricaat. Deze gaan probleemloos meer dan 25 jaar mee. Daarnaast is uw elektrische boxspring van de nodige automatisatie voorzien zodat hij eenvoudig in hoogte kan versteld worden.

Steeds meer mensen kiezen voor het comfort en het gemak van een elektrische boxspring. Ze combineren daarbij de ergonomische voordelen van een boxspring met verstelbaarheid. Dit maakt lezen, televisiekijken, ontbijten, een tablet gebruiken in bed bijzonder aangenaam en gemakkelijk.

Een elektronische boxspring vraagt een extra investering. Toch adviseren we u om te kiezen voor Belgisch vakmanschap en topkwaliteit. Het zou zonde zijn om veel geld neer te tellen voor een minderwaardige elektrische boxspring die al na enkele jaren met technische problemen kampt.

Voorwaarden voor een kwaliteitsvolle boxspring

Bij kwaliteitsvolle Belgische boxsprings bestaat de draagstructuur van de boxspring uit massief beuken- of eikenhout. De veren zijn thermisch gehard, waardoor ze jarenlang hun veerkracht behouden. Ook het onderstel voor de motoren moet voldoende stevig zijn, zodat er na verloop van tijd geen metaalmoeheid optreedt.

Al deze eigenschappen vindt u in een elektronische boxspring van Droomcomfort. U geniet van een volledige waarborg op de motoren.

Eén of twee motoren?

Standaard bevat een elektrische boxspring twee motoren. Hiermee kunt u zowel de voeten als het hoofd onafhankelijk van elkaar regelen. U bestuurt uw elektrische boxspring met een handige draadloze afstandsbediening.

Elektrische boxspring bij een dubbele matras

Ook voor een dubbele matras bestaan er mooie oplossingen. Zo is het mogelijk om de motoren met elkaar te synchroniseren zodat beide boxsprings samen naar boven of beneden bewegen.

Interesse in een elektrische boxspring? Kom dan tijdens de openingsuren zeker langs bij Droomcomfort in Bouwel en ontdekmet eigen ogen onze kwaliteit. Wij staan u bij met het nodige gespecialiseerd advies.

Meer over onze boxsprings.