Op zoek naar een specialist in matrassen in de regio Lier?

Ben je in de regio Lier op zoek naar een specialist in kwaliteitsvolle matrassen? Dan moet je zeker langskomen bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Doorheen onze meer dan veertig jaar bedrijfsgeschiedenis bouwden wij voor matrassen een uitgebreide klantenkring op in Lier en omstreken. Wij werken met de matrassen van enkele streng geselecteerde Belgische kwaliteitsmerken, zoals Nox, Kreamat en Elsach. Zo ben je zeker van een maximale levensduur en een optimaal ergonomisch slaapcomfort. Ook in Lier geniet je voor matrassen van onze gratis lever- en plaatsingsservice. Bekijk hier enkele videogetuigenissen van onze klanten.

Waarom voor matrassen van Lier naar Bouwel rijden?

Je vraagt je misschien af waarom je voor matrassen de verplaatsing van Lier naar Droomcomfort in Bouwel zou maken. Matrassen vind je tegenwoordig in vrijwel elke meubelzaak om de hoek. Bij Droomcomfort verkopen we niet zomaar matrassen, we stellen op maat je bed samen voor een optimaal slaapcomfort.

Anders dan in een meubelwinkel word je bij Droomcomfort niet geholpen door een verkoper die ook eetkamers, keukens, tafels en salons verkoopt. Je krijgt de vereiste begeleiding door een ervaren slaapexpert.

Welke matrassen vind je in onze beddenwinkel vlakbij Lier?

Wij werken voor onze matrassen voor de regio Lier en daarbuiten uitsluitend met streng geselecteerde Belgische kwaliteitsmerken. Binnen het totaalgamma aan mogelijke matrassen mijden we vooral de synthetische matrassen. Deze garanderen niet de nodige veerkracht en elasticiteit. Bovendien zakken deze zeer snel door en verwerken ze het transpiratievocht niet zoals het hoort. Volgende kwaliteitsmatrassen komen voor ons in aanmerking:

  • Micropocketveren
  • Pocketveren
  • Traagschuim
  • Natuurlatex (Innergetic)
  • Welke matras je uiteindelijk best kiest, hangt af van ons adviesgesprek. Daarbij krijg je de kans om alle matrassen rustig uit te proberen. Het is belangrijk dat je zelf voelt op welke matras je het beste ligt.

Wij verkopen uitsluitend matrassen met aangepaste comfortzones voor hoofd, schouders, lenden en bekken. Zo krijgt je lichaam op elke plaats de aangepaste ondersteuning. Deze aangepaste ondersteuning vormt het onmisbare fundament voor heerlijk, gezond en ergonomisch slapen.

In de regio Lier op zoek naar een specialist in matrassen? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).