Het optimale slaapcomfort in de regio Leuven

Zoek je in de regio Leuven naar een beddenspeciaalzaak waar ergonomisch slaapcomfort centraal staat. Dan moet je zeker langskomen bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk). Doorheen onze meer dan 40 jaar ervaring bouwden wij ook in de omgeving van Leuven een trouwe klantenkring op. Een gezond slaapcomfort staat bij elke klant centraal. Samen met de klant stellen wij op maat het perfecte bed samen. Daarvoor werken we met Belgische kwaliteitsmerken zoals Nox, Kreamat en Elsach. Zaakvoerder Werner Kerstens – al slaapadviseur sinds 1993 – vormt het persoonlijke en rechtstreekse aanspreekpunt voor jouw slaapcomfort. Ook in de regio Leuven verzorgt hij een gratis lever- en plaatsingsservice. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

Vanuit Leuven op zoek naar het optimale slaapcomfort?

Uiteraard zijn er in en rond de omgeving van Leuven ook meubelzaken gevestigd die een optimaal slaapcomfort beloven. Jammer genoeg word je in deze zaken ontvangen door iemand die wel goed kan verkopen, maar bijzonder weinig tot niets afweet van gezond en ergonomisch slapen. Hoe kan het ook anders, als je naast bedden ook keukens, eetkamers en salons moet verkopen. Jouw lichaam verdient een bed op maat, samengesteld op advies van ervaren slaapadviseurs. Lees hier hoe we bij Droomcomfort jouw bed op maat samenstellen.

Hoe komen we tot het ideale slaapcomfort?

Het perfecte bed omvat het samenspel tussen onderstel, matras en hoofdkussen. Dat is meteen ook de volgorde waarin we jouw ideale bed samenstellen. Eerst komt het onderstel aan bod. Afhankelijk van jouw specifieke situatie en voorkeuren adviseren we daarvoor een lattenbodem of boxspring. Ook voor het onderstel verkiezen we het werken met comfortzones, zodat je lichaam een optimale ondersteuning krijgt.

In een volgende stap komt de matras aan bod. Wij werken slechts met enkele matrastypes: natuurlatex, traagschuim, pocketveren of micropocketveren. Binnen deze types zoeken we samen naar de matras die het beste aanvoelt. Elke matras die wij aanbieden, is uitgerust met comfortzones voor hoofd, schouders, lenden en bekken.

We werken je bed af met het juiste hoofdkussen én, indien gewenst, kwaliteitsvol bedtextiel.

Het moet ook mooi zijn

Een bed moet niet alleen heerlijk slaapcomfort opleveren, het moet ook mooi zijn én perfect passen in je slaapkamer. Ook voor het uitzicht van je bed geldt onze maatservice. Samen bekijken we de eindeloze mogelijkheden voor hoofdborden, stoffen, garnering, afwerking,…

Werner Kerstens biedt voor alle bedden een persoonlijke kwaliteitsgarantie voor optimaal slaapcomfort. Ook in Leuven genieten onze klanten van een sterke en persoonlijke naservice.

In de regio Leuven op zoek naar het perfecte slaapcomfort? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).