Waar vind je het perfecte slaapcomfort in de regio Turnhout?

Waar vind je in de omgeving van Turnhout het perfecte slaapcomfort? Kom gerust langs bij Droomcomfort in Bouwel (Grobbendonk), op minder dan een half uurtje tijden van Turnhout. Jouw persoonlijk slaapcomfort staat bij de slaapadviseurs van Droomcomfort centraal wanneer we voor jou een bed op maat samenstellen. Droomcomfort beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in ergonomisch en heerlijk slapen. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde Belgische kwaliteitsmerken, zoals Nox, Kreamat en Elsach. Droomcomfort is nog een echt familiebedrijf waar Werner Kerstens – slaapadviseur sinds 1993 – als tweede generatie zaakvoerder is. Ook in Turnhout brengen we het perfecte slaapcomfort dankzij onze gratis levering- en plaatsingsservice. Bekijk hier enkele getuigenissen van onze klanten.

In Turnhout nood aan een optimaal slaapcomfort?

Waarom zou je vanuit Turnhout een half uur rijden om optimaal slaapcomfort te vinden in Bouwel? Ongetwijfeld passeer je onderweg één of meerdere meubelzaken waar ze ook bedden verkopen. Verkopen is in dat geval ook het juiste woord. De mensen die je daar te woord staan, zijn vooral verkopers die ook eetkamers, salons en keukens aan de man moeten brengen. Zij kunnen onmogelijk veel weten over ergonomisch en comfortabel slapen. Bij Droomcomfort word je op elk moment te woord gestaan door ervaren slaapexperts, in vele gevallen door Werner Kerstens zelf. Lees hier hoe de slaapadviseurs van Droomcomfort jouw bed op maat samenstellen.

Een bed op maat voor het ultieme slaapcomfort

Het ultieme slaapcomfort bereik je alleen door het samenstellen van een bed op maat. Elk lichaam is anders, iedereen heeft andere persoonlijke voorkeuren. Stap voor stap stellen we voor jou het optimale bed samen.

Deze zoektocht start met het kiezen van een passend onderstel: een boxspring of lattenbodem. Wij adviseren om een boxspring of lattenbodem te nemen met comfortzones. Deze zorgen voor een aangepaste ondersteuning van elk lichaamsdeel.

Datzelfde geldt voor de matras. Ook voor een matras zijn comfortzones noodzakelijk ter hoogte van het hoofd, de schouders, de lenden en het bekken. Alleen kwaliteitsmatrassen met traagschuim, natuurlatex, pocketveren of micropocketveren voldoen aan onze hoge eisen.

Een aangepast hoofdkussen vormt de laatste stap voor een optimaal slaapcomfort.

De juiste uitstraling

Naast slaapcomfort besteden we ook aandacht aan de fraaie uitstraling van je bed. Zo moet je bed perfect passen in het interieur van je slaapkamer. Alles wordt op maat van jouw wensen gekozen: stoffen, garnering, afwerking, hoofdbord,…

Ook in de regio Turnhout garandeert Droomcomfort optimaal slaapcomfort door een persoonlijke kwaliteitsgarantie. Heb je vragen? Is er iets niet 100% naar wens? Zaakvoerder Werner Kerstens komt persoonlijk langs.

Zoek je in de regio Turnhout naar het ultieme slaapcomfort? Kom langs bij Droomcomfort in het nabijgelegen Bouwel (Grobbendonk).