Op zoek naar kwaliteitsvolle boxsprings in Antwerpen?

Al meer dan 30 jaar specialiseert Droomcomfort uit Bouwel zich in deskundig slaapadvies voor de hele provincie Antwerpen. Boxsprings, lattenbodems, matrassen, waterbedden,… Volledig op maat van uw slaapgewoontes en lichaamskenmerken werken wij een volledig slaapsysteem uit. Weinig slaapwinkels in Antwerpen kunnen tippen aan onze expertise in boxsprings. Kom langs en beleef het zelf.

Veel mensen kiezen voor een boxspring wanneer ze hun oud bed vervangen of een eerste bed aanschaffen. Mits u een kwaliteitsvolle boxspring aankoopt, maakt u hiermee een prima keuze. Een goede boxspring ligt niet alleen vandaag en morgen goed, maar verzekert vele jaren lang dezelfde veer- en trekkrachten. Putvorming en doorzakken zijn absoluut uit den boze.

Uw lichaam heeft op alle cruciale punten – nek, heup en taille – nood aan voldoende ondersteuning. Als dé specialist voor boxsprings in Antwerpen werkt Droomcomfort uitsluitend met streng geselecteerde Belgische kwaliteitsfabrikanten waar ambachtelijk vakmanschap primeert. Concreet gaat het om Elsach, Nox en Kreamat.

De beste boxsprings in Antwerpen

U merkt het verschil niet alleen aan de hoogstaande afwerking en de gedetailleerde stoffering. Een kwaliteitsvolle boxspring is gemaakt met een binnenkader van massief hout. De veer- en trekkrachten worden voor lange tijd verzekerd door speciaal behandelde pocketveren of micropocketveren.

Deskundig slaapadvies

Samen met u zoeken we binnen onze talrijke mogelijkheden naar de boxspring die volledig bij u past. We bespreken tal van factoren: uw lichaamskenmerken, uw lichaamshouding tijdens het slapen, eventuele nek- en rugklachten,… Deze informatie bepaalt welke densiteit uw boxspring nodig heeft.

Uiteraard bekijken we uw boxspring in samenhang met de keuze van de matras. Voor een optimaal slaapsysteem moeten beide op elkaar worden afgestemd. Wilt u nog verder gaan? Dan bieden wij u Slapen à la Carte van Kreamat.

Perfecte ligging

Als u in de regio Antwerpen zoekt naar een specialist in boxsprings, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een showroom in Bouwel, vlakbij de afrit van de E313 in Grobbendonk.

U kunt bij ons ook op zaterdag en zondag terecht, met of zonder afspraak. Bekijk al onze openingsuren en onze adresgegevens. Wij leveren en plaatsen zonder meerkosten onze boxsprings in de volledige provincie Antwerpen.