Dé specialist voor matrassen in de provincie Antwerpen

Als u in de provincie Antwerpen een specialist zoekt in kwaliteitsvolle matrassen, dan bent u bij Droomcomfort aan het juiste adres. Wij werken voor onze matrassen samen met de Belgische kwaliteitsfabrikanten Elsach, Nox en Kreamat. Daarnaast hebben wij ook latexmatrassen van Innergetic. Wij staan garant voor persoonlijk advies én een matras die vele jaren zijn vormvastheid behoudt. Wij zoeken voor u de matras die uw lichaam in de nek, taille, heupen en alle andere cruciale punten de juiste ondersteuning biedt.

Een goede matras ligt niet alleen morgen of de komende weken uitstekend, ook op langere termijn behoudt deze zijn vormvastheid zonder putten of doorzakkingen. Bij Droomcomfort krijgt u een 100% tevredenheidsgarantie.

Samen met u zoeken wij binnen ons ruime gamma de matras die perfect bij uw lichaamskenmerken en slaapgewoontes past. Wij richten ons met deskundig slaapadvies op het voorkomen of verhelpen van rug- en nekproblemen. Dankzij onze meer dan dertig jaar ervaring als slaapspecialist behoren wij tot de meest gespecialiseerde winkels voor matrassen in de provincie Antwerpen.

Ook de correcte afstemming van uw toekomstige matras met de onderliggende boxspring of lattenbodem krijgt van ons alle nodige aandacht. Wij verkopen geen producten, wél complete slaapsystemen voor een gezonde en heerlijke nachtrust. Met deze totaalaanpak onderscheiden wij ons van tal van andere verkopers van matrassen in de provincie Antwerpen.

Verschillende soorten matrassen?

Op het zicht kunnen enkel ervaren slaapexperts een kwaliteitsvolle van een gewone matras onderscheiden. Uiteindelijk is het de interne opbouw die bepaalt of een matras de beoogde levenstermijn van tien jaar bereikt zonder vervormingen. Bij Droomcomfort geniet u van een uitzonderlijke kwaliteitsgarantie. Zo werken wij alleen met Belgische matrasfabrikanten die uitmunten in ambachtelijk vakmanschap. Onze mogelijkheden voor matrasvullingen:
[list type=check]

  • Natuurlatex
  • Viscolatex
  • Pocketveren in combinatie met natuurlatex
  • Minipocketveren in combinatie met natuurlatex
  • Micropoketveren in combinatie met natuurlatex

[/list]
Wilt u zelf onze mogelijkheden voor matrassen in de provincie Antwerpen uitproberen? Kom dan tijdens de openingsuren langs in onze showroom in Bouwel, nabij de afrit 20 Grobbendonk op de E313. Bekijk onze contact- en adresgegevens.