Kom langs in onze gespecialiseerde  beddenwinkel in de provincie Antwerpen

Droomcomfort uit Bouwel specialiseert zich al meer dan dertig jaar als beddenwinkel in de provincie Antwerpen. Gepersonaliseerd slaapadvies voor gezond en ergonomisch slapen staan in onze aanpak centraal. Daarvoor krijgt u een 100% tevredenheidsgarantie. Wij werken volledig op uw maat een slaapsysteem uit. Dit bevat een boxspring of lattenbodem en een matras als basis. Ook voor een bijhorend donsdeken en het nodige bedtextiel kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij specialist in waterbedden. U vindt in ons gamma uitsluitend producten van Belgische kwaliteitsfabrikanten zoals Elsach, Nox en Kreamat.

Kom tijdens de openingsuren – al dan niet na afspraak – vrijblijvend langs in onze beddenwinkel, centraal gelegen in de provincie Antwerpen. We adviseren u graag met deskundig slaapadvies. We nemen tijdens uw bezoek alle vereiste tijd om uw slaappatronen te bespreken, alsook uw lichaamshouding tijdens het slapen en andere lichaamskenmerken. Deze informatie vormt de basis voor het uitwerken van het juiste slaapsysteem. U vindt bij ons:

De juiste lattenbodem of boxspring. Of kiest u voor een waterbed?

Een kwaliteitsvol slaapsysteem begint met de juiste basis. Zo kunt u bij Droomcomfort, dé beddenwinkel in de provincie Antwerpen, kiezen voor een boxspring of lattenbodem. Daarnaast behoort ook een waterbed tot de mogelijkheden, hét ultieme slaapcomfort.

Voor een boxspring mag u rekenen op een minimale levensduur van twintig jaar. Zo werken we voor de houten binnenkader uitsluitend met massief hout. Daarnaast gebruiken we speciaal behandelde pocketveren, minipocketveren of micropocketveren om de vereiste trek- en veerkrachten vele jaren lang te garanderen. Onze boxsprings kennen geen putvorming of verzakkingen, ook niet na meerdere jaren intensief gebruik. Ook op vlak van lattenbodems is alles mogelijk: vlakke lattenbodems en manueel of motorisch verstelbare.

Een bijpassende matras

Het is van groot belang om de lattenbodem of boxspring op vlak van densiteit goed af te stemmen op de matras. Ook voor de matrassen kiezen wij als beddenwinkel voor de provincie Antwerpen voor topkwaliteit. Onze matrassen bevatten ofwel natuurlatex, viscolatex, pocketveren in combinatie met natuurlatex, minipocketveren in combinatie met natuurlatex, micropoketveren in combinatie met natuurlatex.

Onze service als beddenwinkel voor de provincie Antwerpen omvat een gratis plaatsing en jarenlange naservice met 100% tevredenheidsgarantie. Wij komen bij vragen of problemen persoonlijk langs om een oplossing te zoeken.

U bent altijd welkom in één van de meest ervaren beddenwinkel in de provincie Antwerpen? Alle info over onze openingsuren en adresgegevens.