Kwaliteitsvolle boxsprings voor de regio Herentals

Droomcomfort richt zich op de volledige regio Herentals met kwaliteitsvolle boxsprings. Al meer dan dertig jaar staan wij garant voor deskundig slaapadvies. Naast boxsprings hebben wij alles in huis voor een compleet slaapsysteem op maat: matrassen, lattenbodems, waterbedden, hoofd- en voetborden, donsdekens, bedtextiel,… Weinig slaapwinkels in de regio Herentals beschikken over dezelfde ervaring en expertise in boxsprings als Droomcomfort.

Steeds meer mensen willen investeren in een gezonde nachtrust, en terecht ook. Vaak kiezen ze voor een boxspring bij het vervangen van hun oud bed of het aankopen van een eerste bed. Een boxspring past perfect bij een gezond slaappatroon, op voorwaarde dat u kiest voor kwaliteit.

Een boxspring moet vele jaren lang zijn densiteit kunnen vasthouden. Putvorming en verzakkingen leiden tot ongezond slapen, aangezien sommige lichaamsdelen dan niet de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Wanneer u in de regio Herentals naar kwaliteitsvolle boxsprings zoekt, dan vindt u bij Droomcomfort de Belgische kwaliteitsmerken Elsach, Nox en Kreamat. In dat geval kiest u voor ambachtelijk vakmanschap met een uitmuntende kwaliteit als eindresultaat.

De beste boxsprings in Herentals

Een kwaliteitsvolle boxspring onderscheidt zich op verschillende vlakken. Aan de buitenkant ziet u een hoogstaande afwerking en een gedetailleerde stoffering. De binnenzijde is opgebouwd uit een binnenkader van massief hout. Speciaal behandelde pocketveren en micropocketveren zorgen er dan weer voor dat uw boxspring vele jaren lang zijn initiële veer- en trekkracht behoudt. Onze boxsprings gaan probleemloos twintig jaar mee.

Persoonlijk slaapadvies

Wanneer u langskomt bij Droomcomfort trekken we alle nodige tijd uit om de boxspring te vinden die perfect bij u past. Zo houden we rekening met tal van factoren: lengte, gewicht, lichaamshouding tijdens het slapen, uw slaapgewoontes, rug-, nek- of andere gezondheidsklachten,… Op basis hiervan bepalen we welke densiteit uw boxspring nodig heeft.

Uiteraard bekijken we dit in samenhang met de matras, aangezien deze samen één slaapsysteem vormen.

Wenst u een boxspring 100% op maat? In dat geval biedt het concept Slapen à la Carte van Kreamat een unieke oplossing.

Ook zaterdag en zondag open

Als u in de regio Herentals zoekt naar een slaapadviseur voor boxsprings, dan moet u vast en zeker langskomen. U vindt onze showroom in Bouwel, eenvoudig bereikbaar via de afrit 20 Grobbendonk van de E313.

Bekijk onze openingsuren en onze adresgegevens. Bij een aankoop plaatsen wij gratis de boxsprings volledig gebruiksklaar in de regio Herentals.