Op zoek naar een specialist in matrassen voor de regio Herentals

Zoekt u in de regio Herentals een gespecialiseerde slaapwinkel met matrassen? Kom dan zeker langs bij Droomcomfort in Bouwel. Al meer dan dertig jaar specialiseren wij ons in deskundig slaapadvies voor de volledige regio Herentals. Matrassen, boxsprings en lattenbodems, hoofd- en voetborden, donsdekens, waterbedden, bedtextiel,… Gegarandeerd vinden wij voor u een geoptimaliseerd slaapsysteem dat u heerlijke en gezonde nachtrusten bezorgt. Wij werken uitsluitend met Belgische kwaliteitsfabrikanten zoals Elsach, Nox en Kreamat.

Een goede matras blijft over de verschillende jaren heen zijn vormvastheid behouden zonder door te zakken of putvorming. Alleen zo herkent u een goede matras. Droomcomfort maakt er als ervaren slaapadviseur een erezaak van om alleen met kwaliteitsproducten te werken. Al meer dan dertig jaar zorgen wij ervoor dat onze klanten genieten van een gezonde nachtrust. U krijgt van ons dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.

Persoonlijk advies

Wanneer u langskomt, voorzien we alle nodige tijd om binnen ons ruim gamma de matras te selecteren die perfect bij uw lichaam en slaappatronen past. Wij richten ons volledig op het voorkomen en verhelpen van nek- en rugproblemen. Hiervoor moet een matras elk onderdeel van het lichaam de juiste ondersteuning geven. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring als slaapadviseur, waardoor we ons met recht en reden dé specialist voor matrassen in de regio Herentals mogen noemen.

Volledige slaapsystemen

Droomcomfort verkoopt geen producten, wel voorzien we u van een gepersonaliseerd slaapsysteem. De samenhang tussen de matras en de onderliggende boxspring en lattenbodem zijn dan ook van groot belang. Met onze deskundige aanpak gericht op gezond slapen, onderscheiden we ons van andere bedwinkels in de regio Herentals die zonder advies matrassen verkopen

Kwaliteitsmatrassen

In ons gamma vindt u uitsluitend kwaliteitsmatrassen met een hoogtechnologische vulling. Afhankelijk van uw wensen vindt u bij ons matrassen samengesteld met latex, koudschuim of pocketveren, aangevuld met traagschuim, latex of koudschuim.

Zelf onze mogelijkheden voor matrassen in de regio Herentals beleven? Kom langs tijdens de openingsuren. We zijn ook open zaterdag en zondag. U vindt onze showroom in Bouwel, nabij de afrit Grobbendonk op de E313. Bekijk onze contact- en adresgegevens.